Hotelsikkerhed

Hotelsikkerhed

Målrettet træning af housekeeping, køkken/tjerner og reception styrker robustheden af hotellets sikkerhed.

Beredskabsplaner

Beredskabsplaner

Rådgivning og udarbejdelse af skræddersyede planer der styrker sikkerheden i dagligdagen.

Kursusaktivitet

Kursusaktivitet

Effektiv og målrettet øvelser og træning for medarbejdere i forskellige miljøer motiverer til øget sikkerhedsadfærd.

Aktiver certifikat

Aktiver dit certifikat

SIKKERHEDSGRUPPEN

Passioneret og engageret træning
SIKKERHEDSGRUPPEN er en professionel kursusleverandør med stor erfaring i at levere førstehjælpstræning, brandsikkerhedstræning og beredskabsplanlægning. Vi er passioneret i at levere anerkendt og engageret træning

Vi afholder kurser dagligt hos vores kunder i hele landet. Vi har derfor en høj grad af tilgængelighed i hele Danmark, så vi kan sagtens undervise jer, hvor end i landet i befinder jer. Vores dygtige folk kan sammen med jeres krav og ønsker, sammensætte et træningsprogram til jeres behov.

Højkvalitetsuddannelse er kernen i alt, hvad vi gør, og derfor bruger vi kun erfarne undervisere med relevant erfaring der kan bringe en praksisnær og virkelig dimension til alle vores kurser.

 

Professionel beredskab i dagligdagen
Forskellen mellem en nødsituation og en katastrofe er evnen til effektivt at handle og hurtigt forhindre yderligere skade. En professionel beredskabsplan fra Sikkerhedsgruppen giver tryghed og måske lige det der afgør om en person overlever eller at ulykken ikke forværres.

Alle ved at det er vigtigt at tage vare på mennesker og værdier både derhjemme i fritiden og på jobbet. Det er afgørende, at alle ved hvad de skal gøre hvis en ulykke eller brand opstår.

Mennesker og værdier er vores vigtigste aktiv. Vær godt forberedt !
– for din egen og andres skyld.